Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαρτομαντεία και Καφεμαντεία

Πατήστε για να δείτε την εικόνα Χαρτομαντεία και Καφεμαντεία Καλλιτέχνης: Charles Haigh-Wood

Η Σωστή Προσέγγιση

 

Οι σωστοί επαγγελματίες στον τομέα της Χαρτομαντείας και της Καφεμαντείας χρειάζονται γνώσεις, ταλέντο, πείρα και πολλή αγάπη για αυτό που κάνουν.

Στον πυρήνα της δουλειάς τους βρίσκονται φυσικά οι προβλέψεις. Τα μέσα που χρησιμοποιούν είναι η Καφεμαντεία και συγκεκριμένα είδη Χαρτομαντείας, τα οποία επιλέγουν οι ίδιοι και τα οποία πρέπει να στηρίζονται πάντοτε στην αγαθή διάθεση και σκέψη. Αυτά τα μέσα τους βοηθούν να αξιοποιήσουν το χάρισμα και τη θετική ενέργεια που διαθέτουν. Όμως, έστω και αν οι προβλέψεις που κάνουν είναι εξαιρετικής ακριβείας, αυτές δεν πρέπει να αποτελούν το μόνο ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα.


Το χαρακτηριστικό του σωστού τρόπου λειτουργίας είναι ότι η δουλειά ούτε αρχίζει ούτε τελειώνει με τις προβλέψεις:


Υπάρχουν (πολύ λίγοι) επαγγελματίες, που υπό τη μορφή προσφοράς σας δίνουν την ευκαιρία να τους αξιολογήσετε μέσω της δωρεάν σκιαγράφησης του προφίλ σας, πριν προχωρήσετε σε συνεδρία επ' αμοιβή. Το λεγόμενο Σκιαγραφικό είναι η επαλήθευση γεγονότων και καταστάσεων γνωστών σε σάς, που σας δίνει την ευκαιρία να διαπιστώσετε την αξιοπιστία και την ποιότητα των αναλύσεών τους. Εάν δεν επιθυμείτε να προχωρήσετε, μπορείτε να τερματίσετε τη συνομιλία σας εκεί, χωρίς καμμίαν απολύτως υποχρέωσή σας.  


Ακολουθούν οι συνεδρίες Χαρτομαντείας ή Καφεμαντείας έναντι αμοιβής. Ο χρόνος που σας διατίθεται πρέπει να είναι πάντοτε αρκετός, για να ικανοποιηθείτε ότι πήρατε απαντήσεις σε όλα όσα σας απασχολούν, πράγμα στο οποίο η τυχόν χρονοχρέωση δεν βοηθάει. 

 

Πέραν των προβλέψεων, εφ' όσον υπάρχει έδαφος για αυτό, αλλά και χωρίς να δίνονται αβάσιμες ελπίδες, πρέπει να κατευθύνεται ψυχική ενέργεια στη θετική έκβαση των θεμάτων που έχουν αναδειχθεί μέσα από τη συνεδρία σας, κάτι που πρέπει να γίνεται όχι μόνο κατά τη διάρκειά της αλλά και κατά τις επόμενες ημέρες, έως ότου έχετε ορατά αποτελέσματα.  Αν και αυτή η ενεργός υποστήριξη απαιτεί πρόσθετη και εξατομικευμένη απασχόληση, εντός λογικού πλαισίου δεν χρειάζεται να έχει παραπάνω κόστος για σάς.


Σε συνδυασμό με τα ως άνω θα πρέπει να μπορείτε εν συνεχεία να έχετε, και πάλι χωρίς περαιτέρω επιβάρυνσή σας, προσωπική καθοδήγηση επί των συμπερασμάτων της συνεδρίας σας επί όσο χρονικό διάστημα χρειάζεσθε, πάντοτε βεβαίως εντός λογικού πλαισίου. 


Η αμοιβή για ειδικές εργασίες πρέπει να είναι απόλυτα λογική, διαφανής και σε άμεση σχέση με το πραγματικό κόστος τους, ενώ δεν πρέπει να αναλαμβάνονται τέτοιες εργασίες, και οι πελάτες πρέπει να αποθαρρύνονται ακόμα και όταν επιμένουν, εάν κρίνεται ότι οι προοπτικές επιτυχίας δεν είναι οι σωστές.


Εν κατακλείδι ο σκοπός δεν είναι να γίνονται μόνο συναλλαγές (απαραίτητες βεβαίως και αυτές), αλλά κυρίως να βοηθούνται ουσιαστικά οι πελάτισσες και οι πελάτες όχι μόνο στην αναγνώριση, αλλά και στην επίλυση των θεμάτων που τους απασχολούν, και άμεσα, αλλά και σε βάθος χρόνου μέσω της σχέσης εμπιστοσύνης και διαρκείας που δημιουργείται.